Beşiktaş'ın transfer listesinde 3 yıldız

Beşiktaş, gelecek sezonun transfer planlamalarına erken başladı ve sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar (BJK Haber)

Beşiktaş, Transferde Hareketli Günler Geçiriyor.

Beşiktaş, gelecek sezonun transfer planlamalarına erken başladı ve sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Fernando Santos'un önderliğinde, Beşiktaş Futbol Koordinatörü Samet Aybaba ile birlikte yeni sezona yönelik çalışmalar hız kazanıyor. İşte son yaşanan gelişmeler ve transfer atağıyla ilgili detaylar:


1. Marko Arnautovic İddiası

Serie A takımlarından Inter'in 8 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladığı Marko Arnautovic'in, Süper Lig'e transfer olabileceği iddia ediliyor. 34 yaşındaki futbolcu için sezon sonunda 8 milyon Euro'luk bir ödeme yapacak olan Inter, Arnautovic'in transferine sıcak bakıyor. Arnautovic'in Belgrad'da eski Beşiktaşlı Dusko Tosic ile görüştüğü belirtiliyor ve yaz aylarında Suudi Arabistan ya da Türkiye'ye transfer olabileceği konuşuluyor.


2. William Carvalho İçin Yeniden Harekete Geçildi

Beşiktaş, devre arasında transfer etmek için girişimlerde bulunduğu ancak başarılı olamadığı William Carvalho için yeniden harekete geçti. Real Betis'ten ayrılması beklenen Carvalho'ya senelik 2 milyon Euro'luk bir teklif sunulduğu belirtiliyor. Sezon sonunda Real Betis'in izin verebileceği ifade ediliyor.


3. Orkun Kökçü Takibi

Feyenoord'dan Benfica'ya transfer olan Orkun Kökçü için bir fırsat doğabileceği belirtiliyor. Orkun'un, kulübündeki rolünden memnun olmaması ve hücum odaklı bir oyuncu olmasına rağmen savunmaya yönelik görev almak istememesi nedeniyle Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu konuşuluyor. Beşiktaş yönetimi, Orkun'un durumunu yakından takip ediyor ve sezon sonunda kiralamak için harekete geçebileceği ifade ediliyor. 

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI