Beşiktaş'ın transfer listesindeki 4 golcü

Beşiktaş yönetimi, siyah-beyazlılar, bonservissiz oyuncuların tamamının da içi geçmiş 30 değil artık 32 yaşının üzerinde oyucular olması nedeniyle kiralıklara yönelmişti.

Beşiktaş yönetimi, siyah-beyazlılar, bonservissiz oyuncuların tamamının da içi geçmiş 30 değil artık 32 yaşının üzerinde oyucular olması nedeniyle kiralıklara yönelmişti. Kiralık isimler içinse beklemek gerekiyor.

Çünkü talip olunan isimler için alınan cevap, “kamp sonrası” oluyor. Yerine oyuncu alınan, bir önceki sezonu başka takımlarda kiralık geçiren oyuncular takımlarıyla kampa gidecek. Burada ya başarılı olacak takımlarında kalacaklar, ya da gönderilecekler. İşte Beşiktaş ancak bu zaman hamle yapabilecek. Şimdilik beklemekten başka çare yok.

FORVET İÇİN ŞARTLARI UYGUN 4 FORVET KALDI

Bu şartları karşılayan birkaç isim var… bunların başında Schick’in gelmesiyle Roma’da forma şansını kaybeden Defrel, 18 milyon euro’ya Ekambi’nin alınmasıyla Villareal’de atıl duruma düşecek Enes Ünal,  Oberlin’in gelmesiyle Basel’de 17 gol atmasına rağmen Ajeti ile Andone’un gelmesiyle Brighton’da yedeğe düşecek olan Locadia.

ENES ÜNAL, ANCAK KAMPTA KENDİNİ BEĞENDİREMEZSE

Tüm bu şartlar gözönüne alındığında Şenol Güneş’in üzerinde durduğu isimse Enes Ünal… aslında Villareal ile ilk temas kuruldu. Alınan cevap ise kararın ancak kampın bitmesinden sonra teknik direktör Calleja’nın vereceği oldu. Enes, Villareal’in sezon öncesi kampında teknik heyete kendisini beğendiremezse Beşiktaş’a kiralanacak.

PEK ÇOK FORVET İÇİN TAKIMLARININ TRANSFERLERİ BEKLENİYOR

Beşiktaş’ın bunun yanında Chelsea’den Morata’nın, Milan’dan Kalinic’in yanı sıra Liverpool, Dortmund ve Monaco’nun da alacağı forvetleri bekliyor. Fekir transferi bitebilseydi, Sturridge ve Origi için hamle yapılacaktı. Ama Liverpool o transferi bitiremedi. Aynı şekilde Jovetic için de Monaco’nun alacağı forvet bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI