Beşiktaş'ın Transfer Planı Değişti

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş, sözleşmeleri bu sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin'le yeni sözleşme imzalamak için harekete geçti. 

Beşiktaş Yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı yabancı kuralının ardından Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile yeniden masaya oturmaya karar verdi.

Menajerinin daha önce gelecek sezon Beşiktaş’ta olmayacağını dile getirdiği Caner Erkin’den henüz vazgeçilmiş değil. Yıldız futbolcuya yeni bir sözleşme önerildiği belirtildi. 

Gökhan Gönül’le de görüşmelerini sürdüren Beşiktaş yönetimi bu iki isme düşünmeleri için süre verdi. 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun geçtiğimiz gün açıkladığı yabancı kuralına göre gelecek sezon ilk 11’de en fazla 8 yabancı olabilecek.

Gökhan Gönül ve Caner Erkin, 2016’dan bu yana Beşiktaş forması giyiyorlar. İki ismin de adı Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri ile anılıyordu.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 35 maça çıkan Caner Erkin, 3 gol 12 asistlik bir performans sergilerken Gökhan Gönül ise 29 maçta 3 gol atıp 3 de asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI