Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'ndaki Rakibi Belli Oldu

Basketbolda 2018 Erkekler Türkiye Kupası eşleşmeleri, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ilk yarısının tamamlanmasının ardından belli oldu.


Basketbolda 2018 Erkekler Türkiye Kupası eşleşmeleri, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ilk yarısının tamamlanmasının ardından belli oldu. Ligde ilk yarıyı lider bitiren Fenerbahçe Doğuş, Türkiye Kupası macerasına çeyrek finaldeki Anadolu Efes maçıyla başlayacak.

 
Bu sezon değiştirilen formatla birlikte, ligde ilk sekiz sırayı alan takımların sıralamadaki yerlerine göre (1-8, 2-7, 3-6, 4-5) belirlenen eşleşmeler şu şekilde oluştu:
 
Fenerbahçe Doğuş (1) – Anadolu Efes (8)
Eskişehir Basket (4) – Darüşşafaka (5)
 
Tofaş (2) – Sakarya BŞB (7)
Beşiktaş Sompo Japan (3) – Banvit (6)
 
Beşiktaş, Banvit'i elemesi halinde Tfaş-Sakarya BŞB maçının galibiyle final mücadelesine çıkacak. 

Fenerbahçe Doğuş, Anadolu Efes’i elemesi halinde yarı finalde Eskişehir Basket – Darüşşafaka galibiyle karşılaşacak. 
 
Erkekler Türkiye Kupası karşılaşmaları, 14-18 Şubat tarihleri arasında Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak. Maçların detaylı programı ise daha sonra açıklanacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI