Beşiktaş'ın Umut Nayir için ödeyeceği ücret

Beşiktaş, Umut nayir için Osmanlspor'la anlaşma sağladı.

Beşiktaş yönetiminin geçtiğimiz ay içinde Osmanlıspor ile sözleşmesini fesheden Umut Nayır’a ödeyeceği ücret belli oldu. Başkent ekibi, golcü oyuncunun sözleşmesini haksız fesih yaptığı gerekçesiyle bu oyuncuya şu ana kadar imza attırmadı. Transfer komitesi üyeleri de 25 yaşındaki futbolcuya, ‘Kulübünle sorunlarını çözüp gel, imza atalım’ şeklinde mesaj göndermişti.

Osmanlıspor ile bir görüşme yapıldı

Öte yandan Osmanlıspor ile yönetim bazında arası iyi olan Beşiktaş yönetimi de ilişkilerin bozulmaması için şu ana kadar bu oyuncuya imza attırmamıştı. Yönetimin ayrıca Osmanlıspor ile de bir görüşme yaptığı dile getirildi.

Beşiktaş, Umut Nayır’ı transfer etti mi ?

Siyah-beyazlı kulübün, golcü futbolcu ile yıllık 300 bin Euro’ya el sıkıştığı dile getirildi. Ufak tefek pürüzlerin giderilmesinin ardından bu oyuncu ile sözleşme imzalanacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI