Beşiktaş'ın Weghorst planı

Beşiktaş'ın Hollandalı golcüsü Wout Weghorst, taraftarlara seslenerek "Derbiyi bekleyin" mesajı verdi.

Weghorst, taraftarlara Fenerbahçe maçını işaret etti. Hollandalı forvet, "Bizi her koşulda desteklediğiniz için teşekkürler. Daha güçlü ve iyi olacağız. Milli aradan sonra Fenerbahçe maçında görüşelim" ifadelerini kullandı. İşte Beşiktaş'ın Weghorst planı. (BJK HABER)

Beşiktaş'ın Hollandalı golcüsü Wout Weghorst, taraftarlara seslenerek "Derbiyi bekleyin" mesajı verdi.


Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Weghorst, siyah-beyazlı takımdaki üstün performansının ardından Hollanda Milli Takımı'na katıldı. 

Weghorst, sosyal medya hesabından Beşiktaş taraftarlarına seslendi. Golcü yıldız Weghorst yaptığı paylaşımda, "Hatalarımızdan ders çıkarıp yolumuza devam etmeliyiz. Daha güçlü ve daha iyi olacağız. Bizi her koşulda desteklediğiniz için teşekkür ederim.

Milli aradan sonra Fenerbahçe maçında görüşmek üzere" ifadelerini kullandı. Geride kalan 7 karşılaşmada takımına maksimum katkı veren Weghorst, 3 gol ve 4 asist üreterek 7 gole direkt olarak katkı sağlamayı başardı.


VAN GAAL: EN DOĞRU TERCİHİ YAPTI
Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Van Gaal, Beşiktaşlı Wout Weghorst için önemli bir açıklamada bulundu.

Tecrübeli çalıştırıcı, "Transfer döneminde bazı oyunculara tavsiyeler verdim doğru, ama konuşmamı 'Seçimi kendin yapmalısın' diyerek bitirdim.

Weghorst başta olmak üzere Cillessen, de Ligt gibi oyuncular çok iyi transferler yaptılar, ben de bu durumdan memnunum" ifadelerini kullandı.

Bu arada Burnley'den 10 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanan 30 yaşındaki golcü oyuncunun bonservisini almak isteyen Beşiktaş, bu tutarı 4 taksitte ödeyebilecek.


BONSERVİSİ YARIYA DÜŞER
BEŞİKTAŞ'ta gündem Wout Weghorst olurken, Hollandalı oyuncunun bonservisiyle ilgili durum İngiltere Championship ekibi Burnley'e bağlı.

Weghorst'un Beşiktaş'la yaptığı sözleşmesinde 10 milyon euro'luk satın alma opsiyonu var.

Sportif direktör Ceyhun Kazancı'ya göre Burnley, Premier Lig'e çıkamazsa bu rakam 5 milyon Euro'ya kadar düşer.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI