Beşiktaş'ın Yeni 10 Numarası

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Yaz transfer döneminde istediği takviyeleri gerçekleştiremeyen Beşiktaş Yönetimi, Ocak ayı için çalışmalara şimdiden başladı. Başkan Ahmet Nur Çebi, bonservisi elinde olan Hırvat yıldızın menajeri ile görüştü. İşte detaylar...

Yaz transfer döneminde birçok ismi kadrosuna katan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, ocak ayında da takviyelerin süreceğini belirtmişti. 

Özellikle hücum hattına önemli takviyeler yapması beklenen Beşiktaş için Hırvat basınından flaş bir iddia geldi.

Hırvat Germanijak'tan Izak Ante Sucic'in haberine göre Beşiktaş, Barcelona'da oynadığı dönemde 'yeni Messi' olarak lanse edilen Alen Halilovic'in peşine düştü.

Haberde Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, 24 yaşındaki Hırvat 10 numaranın menajeriyle İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

Serbest oyuncu konumunda olan Halilovic'in, Beşiktaş'la devre arasından itibaren geçerli olmak üzere uzun süreli bir sözleşmeye imza atacağı da ifade edildi.

ALEN HALILOVİC KİMDİR?

18 Haziran 1996 tarihinde Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde dünyaya gelen Alen Halilovic, futbola Dinamo Zagreb'in altyapısında başladı. Yeteneğiyle dikkat çeken Hırvat yıldız, 2015 yılında 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında büyük umutlarla İspanyol devi Barcelona'ya transfer oldu. Barça'da beklentileri karşılayamayan Halilovic, Sporting Gijon'da kiralık olarak forma giydikten sonra 2018 yılında yine 5 milyon euroya Alman ekibi Hamburg'un yolunu tuttu.

ALEN HALILOVİC KİMDİR?

Burada da beklenen patlamayı yapamayan genç futbolcu, Las Palmas'taki kiralık dönemin ardından Milan'a transfer oldu. İtalyan devi, Halilovic'i önce Standard Liege'e, sonra da Heerenveen'e kiraladı.

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak forma giydiği Heerenveen'de 26 maçta 3 gol ve 5 asistlik performans sergileyen Halilovic, 5 Ekim itibarıyla serbest kaldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI