Beşiktaş'ın yeni 10 Numarası Carrascal Mı?

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Adı geçtiğimiz sezon da Beşiktaş'la Jorge Andres Carrascal için yeni transfer iddiası geldi.

Kolombiya’dan Premier Tiempo’dan Juan Manuel Ulloque; flaş haber olarak duyurdu; “Jorge Andres Carrascal romanının yeni bölümünde, Avrupa macerası başlıyor." Arjantin'in River Plate takımının 10 numarasının önümüzdeki sezon Güney Amerika’dan ayrılarak Avrupa’da bir takıma transfer olacağını gündeme getirdi. Haberde; “Carrascal’la Juventus, Roma, Fiorentina, Cenova ve Benevento geçmişle zaten ilgileniyorlardı” denilirken, “Hali hazırda CSKA Moskova, Ajax ve Beşiktaş onu istiyor” iddiası ortaya atıldı.

Ulloque, “Tüm bu söylentiler River Plate oyuncusunun menajerini değiştirmesi ile arttı. Daha önce GoPro Sport’la çalışan Carrascal’ın yeni temsilcisinin Wold Soccer Agency oldu. Kolombiyalı oyuncu bu firmayla kendisine Avrupa’dan en iyi teklifi getirmesi için anlaştı” diyerek Beşiktaş’a Kolombiyalı oyuncuyu yazdı.

Geçen sezon transfer döneminde Carrascal uzun süre Beşiktaş’a yazılmıştı

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI