Beşiktaş'ın Yeni Golcüsü Kim Olacak? Balotelli Ve Cisse...

Beşiktaş'ta flaş transfer haberleri...

Beşiktaş, son iki sezonun gol makinesi Papiss Cisse için görüşmelerini sürdürüyor.  Siyah-Beyazlı yönetimin 'B planı' ise İtalyan yıldız Mario Balotelli. Bu sezon ligde 22 gol atıp krallığı kıl payı kaçıran Cisse’nin Türkiye’yi bilmesi avantajı,ancak imza parası istemesi ise dezavantajı. Beşiktaş Yönetimi, Senegalli forveti istediği ücrete çekemezse olayları nedeniyle soru işareti yaratan Mario Balotelli’nin tranfserini bitirecek. 

Beşiktaş Yönetimi, forvet hattındaki boşluğu doldurmak için çalışmalarını sürdürürken yıldız isimler de masada. Ancak yönetimin ilk hedefi ligi tanıyan bir forvet: Papiss Cisse… Alanyaspor ile ligde 22 gol atan, bir önceki sezonda ise 16 kez fileleri sarsan Senegalli golcünün şu anda bonservisi elinde…

Sergen Yalçın'ın 35 yaşında olmasına rağmen oyunu Cisse'den yana kullandığı ve ligi tanıyan, takıma hemen adapte olabileceğini düşündüğü deneyimli golcüyü istediği sızan bilgiler arasında. Yönetimin görüşmelerde sona yaklaştığı  geldiği Balotelli'nin kaderi ise Papiss Cisse'ye bağlı. 30 yaşındaki İtalyan golcü Brescia ile yollarını ayırırken Beşiktaş'ın teklifini de kabul etti. Ancak Balotelli'nin hırçın yapısı, saha dışı olayları nedeniyle yönetim, önceliği Cisse olarak belirledi.

Oyuncunun istediği imza parası ise siyah-beyazlıların frene basmasına neden oldu. Yönetim Cisse'yi makul seviyeye çekemezse Balotelli'ye imza attıracak. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI