Beşiktaş'ın yeni İbrahimovic'i

Beşiktaş transferde önemli bir transfere imza atmaya hazırlanıyor

Kartal'da yılan hikayesine dönen forvet transferinde öne çıkan isim Pylyp Budkivsky... Uzun süre Samuel Eto'o'nun peşinde koşan ancak Kamerunlu yıldızı alamayan Beşiktaş tam da teknik direktörü Şenol Güneş'in istediği gibi bir 'pivot santrfora' kanca attı. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Siyah-beyazlılar Anzhi'de forma giyen Budkivsky için görüşmeleri hızlandırdı. Ukraynalı golcünün 24 yaşında olması ve Şenol Güneş'in yeni oyun sistemine uyması Budkivsky'i transferde öne çıkardı. Kontratı sezon sonu bitecek olan genç forvet için istenen bonservis bedeli 1.5 milyon Euro. Pylyp Budkivsky de kariyerinin bu döneminde yeni bir maceraya sıcak bakıyor.


21 MAÇTA 5 KEZ AĞLARI SARSTI

Pylyp Budkivsky Anzhi formasıyla Rusya Ligi'nde 19 karşılaşmada forma giydi. Rubin Kazan'a 1, Rostov'a 2 gol attı. Kupada da Zenit ağlarını 2 kez sarsmayı başardı. Genç oyuncu 1.96'lık boyuna rağmen ayaklarına hakim. Kafa toplarında ise rakiplerine büyük üstünlük kuruyor. Teknik direktör Şenol Güneş oyunu rakip alana yıkmak için Budkivsky'nin bu özelliğinden faydalanmayı hesaplıyor. 24 yaşındaki forvet oyun git-gel şeklinde süratlendiğinde ise sıkıntı yaşıyor.


O FİRMADAN OYUNCU YAĞIYOR

Budkivsky'nin menajerlik şirketi olan Prostar'dan son dönemde Türkiye'ye birçok isim geldi. Beşiktaş'ın geçen sezon aldığı Denys Boyko, Fenerbahçe'nin yeni transferi Oleksandr Karavayev, Karabük'ün yeni yıldızı Evgen Seleznev bu menajerlik şirketinin Türkiye'ye gelen oyuncuları..



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI