Beşiktaş'ın yıldızı korkuttu!

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşen BKT EuroCup Yarı Final serisinin ikinci maçında Beşiktaş Emlakjet ile JL Bourg karşı karşıya geldi.

BKT EuroCup Yarı Final Serisi: Beşiktaş Emlakjet vs. JL Bourg

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşen BKT EuroCup Yarı Final serisinin ikinci maçında Beşiktaş Emlakjet ile JL Bourg karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede Beşiktaşlı Matt Mitchell'ın yaşadığı sakatlık ise endişe yarattı.

Beşiktaş Yıldızı Yaralandı: Bilinç Kaybı Yaşadı

Beşiktaş Emlakjet, JL Bourg ile oynanan BKT EuroCup Yarı Final serisinin ikinci maçında sahaya çıktı. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki mücadelenin son çeyreğinde Beşiktaş Emlakjet'in yıldız oyuncusu, sakatlık geçirerek endişe dolu anlar yaşattı.

Tribün şov 

Dev maç öncesi Beşiktaşlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Sinan Erdem'deki mücadeleyi futbol takımından Ersin Destanoğlu, Al Musrati ve Tayyip Talha Sanuç tribünden takip etti. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat da tribünde yer aldı ve maçı yakından takip etti.

Matt Mitchell'ın Sakatlığı

Mücadelenin 4. çeyreğinde JL Bourg'un hücumunda JeQuan Lewis'i durdurmak isteyen Matt Mitchell havaya doğru yükseldi. Ancak bu pozisyonda rakibinin sırtına çarparak yüksekten yere düştü. Başının üstüne düşen Mitchell, bir süre hareketsiz şekilde yerde kaldı ve bilinç kaybı yaşadığı görüldü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI