Beşiktaş'ın Yıldızına Tebrik Yağdı

Süper Lig'in 5. haftasında 2-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galibiyetle ayrılarak seriyi sürdüren son şampiyon Beşiktaş'ta takımının 76. dakikasında attığı golle alkış toplayan Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal'a tebrik yağdı.

Süper Lig'in 5. haftasında 2-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galibiyetle ayrılarak seriyi sürdüren son şampiyon Beşiktaş'ta takımının 76. dakikasında attığı golle alkış toplayan Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal'a tebrik yağdı.

Milliyet'in haberine göre; Bu sezon Süper Lig'de ilk golünü kaydeden Cezayirli yıldızın, Teknik Direktör Sergen Yalçın ve oyuncuların yanı sıra yöneticiler tarafından soyunma odasında özel olarak tebrik edildiği aktarıldı.

GOL BASKISINDAN KURTULDU
Ghezzal mucizevi galibiyetin mimarı olurken üzerindeki gol baskısından da kurtuldu. Rahat bir nefes alan ve büyük moral bulan siyah-beyazlı futbolcu geçen sezon Süper Lig'de 8 gol, 17 asiste imza atarak şampiyonlukta çok büyük pay sahibi olmuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI