Beşiktaş'ın yıldızlarına teklif yağıyor. Yönetim fiyatlarını belirledi

Beşiktaş'ta yeni sezon için alternatifli ve iddialı bir kadro kurma çabası devam ederken bir taraftan da mevcut kadrodaki yıldızlara ilgi sürüyor.

Beşiktaş'ta yeni sezon için alternatifli ve iddialı bir kadro kurma çabası devam ederken bir taraftan da mevcut kadrodaki yıldızlara ilgi sürüyor. Tüm bu talepler doğrultusunda Beşiktaş yönetimi, yıldız oyuncuların geleceklerine dair kararı verdi ve fiyat belirlendi.

Beşiktaş'ın yıldızları isteniyor! Fiyatı belirlendi...

Siyah-Beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün devam etti. Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Şenol Güneş’in yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. Minyatür kale maç ile devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maç ile tamamlandı.

Çalışmalar devam ediyor

Matematiksel olarak ligde şampiyonluk şansı kalmayan Beşiktaş yeni sezonun da hazırlıklarına başladı. Transfer için yoğun mesai harcayan Kara Kartal'da önemli isimlerle görüşmeler yapılırken bir taraftan da iç transferde yeni gelişmeler yaşanıyor. İşte takım içindeki son durum...

Mert Günok herkesi solladı!

Süper Lig’de ikinci yarının en başarılı takımı olarak Beşiktaş öne çıkarken, Kartal’ın bu başarısında hücum oyuncularının katkısı kadar en önemli paylardan biri dekaleci Mert Günok’a ait. Teknik direktörlüğe Şenol Güneş’in gelmesi ile birlikte Kartal’da kaleyi devralan tecrübeli eldiven performansıyla dikkat çekerken kalesinde gördüğü xG’den (Gol Beklentisi) daha az gol yiyor. Günok, kalesinde19.30 xG gördü ve15 gol yedi. Mert bu istatistikte Süper Lig’deki diğer rakipleri Fernando Muslera, Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Uğurcan Çakır’ı geride bırakmayı da başardı.

Salih'e zam kapıda

Beşiktaş’ta bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken Salih Uçan’ın sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyon kullanılmış ve tecrübeli orta saha oyuncusunun bu sezon sonunda sona erecek sözleşmesi gelecek yıla kadar uzatılmıştı. Siyah-Beyazlılar’da, şu ana kadar 3 gol atıp, 7 de asist yapan Salih Uçan, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar’ın ardından Redmond ile birlikte Beşiktaş’ın en çok gol katkısı veren 3’üncü ismi oldu. Tecrübeli futbolcunun yıllık maaşının da orta alandaki partnerlerinin maaş seviyesi olan 1.5 milyon Euro’ya çekilmesi bekleniyor.

Yeni sezon planlamasında yer alıyor

Siyah-Beyazlıların son yıllardaki en başarılı isimlerinden Rachid Ghezzal, bu sezon yaşadığı peşpeşe sakatlıklarla beklentilerin altında kalmıştı. Önce ayak tabanındaki problem sebebiyle aylarca sahalardan uzak kalan tecrübeli hücum oyuncusu, sonrasında kasığından sakatlanmıştı. Sezonun neredeyse büyük bölümünü kaçıran Ghezzal, buna rağmen Şenol Güneş’in yeni sezon planlamasının en önemli isimleri arasında yer alıyor.

Al Hilal istiyor

Başarılı oyuncu bu sezon gölgede kalsa da transfer döneminde adı anılmaya devam ediyor. Son olarak Arabistan ekibi Al Hilal’in Cezayirli hücumcuya talip olduğu kaydedildi. Orta Doğu ekibinin yakın süreçte resmi teklifle Kartal’ın kapısını çalması bekleniyor.

Tayyip Talha sakatlanınca...

Siyah-Beyazlılar’da yaşanan teknik direktör değişimi sonrasında Şenol Güneş’le yıldızı barışmayan Romain Saiss, geleceğiyle ilgili olarak kararını verdi. Tayyip Talha Sanuç’un sakatlığı sonrasında son haftalarda Omar Colley’le birlikte ilk 11’de görev yapmasına rağmen Faslı stoperin sezon sonunda takımdan ayrılacağını yönetime ilettiği kaydedildi.

Beşiktaşın yıldızları isteniyor Fiyatı belirlendi...

Nottingham Forest ve Newcastle United’ın ilgilendiği tecrübeli stoper için Beşiktaş Yönetimi’nin 4 milyon Euro’luk bonservis bedeli belirlediği ifade edildi. İngiliz ekibi Nottingham Forest, devre arasında Saiss için Beşiktaş’a 2.5 milyon Euro teklif etmiş ancak kulüp bu öneriyi yetersiz bularak geri çevirmişti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI