Beşiktaşlı Futbolcular İfade Verdiler

Beşiktaşlı futbolcular; Caner Erkin, Tolga Zengin ve Ricardo Quaresma, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade verdiler

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşmasının 57. dakikasında çıkan ve karşılaşmanın tatil edilmesiyle sonuçlanan olaylarla ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında Beşiktaşlı oyuncular Caner Erkin, Tolga Zengin ve Ricardo Quaresma mağdur sıfatıyla ifade verdi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan maçın 57'nci dakikasında çıkan ve tatil edilmesine neden olan olaylarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Beşiktaşlı 3 futbolcunun ifadesi alındı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki olaylı Ziraat Türkiye Kupası maçıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Beşiktaşlı futbolcular Caner Erkin, Tolga Zengin ve Quaresma'nın mağdur sıfatıyla ifadesi alındı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen polisler, ZTK'da oynanan karşılaşma ile ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI