Beşiktaşlı Futbolcunun Menajeri Açıkladı: Napoli'ye Gidebilir!

Beşiktaş'ın sezon başında Atletico Madrid'den kiralık olarak renklerine bağladığı Francisco Montero ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş'ın sezon başında Atletico Madrid'den kiralık olarak renklerine bağladığı Francisco Montero ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İspanyol savunmacının menajeri, Montero'nun sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılacağını açıkladı ve Napoli'yle anlaşabileceklerini açıkladı. 

Siyah beyazlıların sezon başında Atletico Madrid'den kiraladığı Francisco Montero ile ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

İspanyol savunmacı Francisco Montero'nun menajeri Alejandro Camano, İtalyan medyasına  açıklamalarda bulundu.

İtalyan menajer, Montero'nun sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağını belirtirken, futbolcusunun geleceği için Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ile bir görüşme gerçekleştireceğini ve bu görüşmenin ardından transfer için son kararı vereceğini açıkladı.

İşte Montero'nun menajeri Camano'nun açıklamaları şöyle; 

"Francisco Montero'nun transferine ilişkin Napoli ile konuşabilirim. Şu anda kendisiyle ilgilenen tüm takımlarla görüşmelerimi sürdürüyorum. Sezon sonunda Atletico Madrid'e dönecek. Onun iyi bir sol ayağı var. Türkiye'de oynamak onun için çok iyi bir deneyim oldu. Harika bir sezon geçiriyor ve umarım takımı şampiyon olur. Atletico'ya döndüğümüzde Diego Simeone ile konuşacağım. Napoli konusuna gelecek olursak, neden olmasın? Tabii ki olabilir."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI