Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran gelişme

Beşiktaş, Porto'nun 25 yaşındaki file bekçisi Jose Sa'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Fabri'nin ayrılma ihtimaline karşılık alternatiflerini hazırda tutan Beşiktaş, aradığı kaleciyi Portekiz'de buldu. Siyah Beyazlılar, Porto'nun 25 yaşındaki file bekçisi Jose Sa'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Fabri'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Portekiz basınından A Bola'nın oyuncularıyla paylaştığı habere göre Siyah Beyazlılar, kale için sürpriz bir ismi gündemine aldı. Haberde Porto'nun ikinci kalecisi konumunda olan 25 yaşındaki Jose Sa'nın Beşiktaş'a gelmeye yakın olduğu öne sürüldü.

Gazete, Kara Kartal'ın genç eldivenle yakından ilgilendiğini duyururken Sa'nın hazırlık maçlarında az süre almasını da ayrılık sinyali olarak yorumlandı. Öte yandan gazetenin yayımladığı bu haber üzerine Portekizli kaleciden de flaş bir hamle geldi. Sa'nın resmi Instagram üzerinden Beşiktaş ve Ricardo Quaresma'yı takibe alması Siyah Beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Takımıyla 2020 yazına dek sözleşmesi bulunan Sa'nın bu hamlesi, Kara Kartal'a göz kırptığı şeklinde yorumlandı. Piyasa değeri 2,5 milyon euro olarak gösterilen 1,92 boyundaki eldiven, Porto'da Iker Casillas'ın arkasında ikinci kaleci konumunda bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI