Beşiktaşlı Yıldız Futbolcu Serbest Kalabilir

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları devam ederken sıkıntılı ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Süper Lig'de gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, mali tablo nedeniyle sıkıntılı günler yaşamaya devam ediyor.  Victor Ruiz maaşını ödemekte zorlanan siyah-beyazlı ekip, maaş konusunda yasal süreyi önceki gün aştı. Beşiktaş'ın yıldızı FIFA'ya başvurursa serbest kalabilir. 

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları devam ederken sıkıntılı ilginç gelişmeler yaşanıyor. 

Transferleri bitirme aşamasına gelen siyah-beyazlı ebi, yıldız futbolcusunu durumu düşündürüyor.

Ekonomik kriz izin vermedi 

Milliyet'in haberine göre; Beşiktaş’ın Victor Ruiz krizi yaşanıyor. 

İspanyol stoper geçtiğimiz günlerde mart, nisan ve mayıs aylarına ait maaşlarının ödenmemesi nedeniyle siyah-beyazlı kulübe resmi kanallardan üzerinden ihtarname göndermişti.

Ödeme konusunda yasal süre önceki gün sona erdi.

Ancak yaşadığı mali sıkıntılar büyük gelir kaybına uğradığı pandemi döneminde daha da ağırlaşan Beşiktaş Yönetimi, Victor Ruiz’e herhangi bir ödeme yapamadı.

Kulüple anlaşma yapabilir 

Sezon başında 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Villarreal’den transfer edilen 31 yaşındaki İspanyol futbolcu ödeme yapılmaması nedeniyle serbest kalmak için FIFA’ya başvurma hakkı kazandı.

Bonuslar hariç yıllık net 1.8 milyon euro kazanan Victor Ruiz’in FIFA’ya gitmesi halinde 2022’de bitecek sözleşmesini fesh ederek serbest kalabileceği vurgulandı. 

Tecrübeli oyuncunun FIFA seçeneğini kullanmadan alacakları için kulüple anlaşma yoluna gidebileceği de ifade edildi.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI