Beşiktaşlı yıldız göz doldurdu

Beşiktaş'ın genç yıldızı Fenerbahçe derbisi öncesi oynanan Ankaragücü maçında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine topladı.

Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü 2-0 Mağlup Ederek Galibiyet Serisi Başlattı

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında evinde MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek galibiyet serisine başladı. Karşılaşmanın en dikkat çeken ismi Arnavut futbolcu Ernest Muçi oldu. Siyah beyazlılar, 5 maçlık galibiyet hasretini sonlandırırken, teknik direktör değişikliği sonrası Serdar Topraktepe yönetiminde önemli bir zafer elde etti.

Al-Musrati'nin 4 maç sonra ilk 11'de görev almasıyla birlikte orta sahada güçlü bir performans sergileyen Beşiktaş, aynı zamanda İngiliz stoper Worrall'un 2 maçlık aranın ardından tekrar 11'e dönmesiyle savunmada da sağlam bir görüntü çizdi.


Siyah-Beyazlı ekipte Umut Meraş'ın kadrodan çıkarılması, oyuncunun eşi Merve Meraş'ın doğum yapacağı zamanında yanında olma isteğinden kaynaklandı. Bu durum, genç sol bek Serkan Emrecan Terzi'nin maç kadrosuna dahil edilmesine neden oldu.

Başkan Hasan Arat'ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Ankara ve İstanbul'dan gelen çocuklarla birlikte maçı izlemesi ise önemli bir sosyal etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Ancak, Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi Norveçli sağ bek oyuncusu Jonas Svensson'un sarı kart görmesiyle cezalı duruma düşmesi takım için olumsuz bir gelişme oldu. Ayrıca, maçın ilk yarısında sakatlanan Serkan Emrecan Terzi'nin oyundan çıkması da endişe vericiydi.

Jackson Muleka'nın MKE Ankaragücü'ne attığı golle 5 ay sonra gol sevinci yaşayan Beşiktaş, teknik direktör değişikliklerinin takıma olumlu etkilerini sürdürdü. 


ERNEST MUÇİ 3. GOLÜNÜ ATTI

Beşiktaş’ın 23 yaşındaki futbolcusu Ernest Muçi, siyah-beyazlı forma altında 3. golünü MKE Ankaragücü’ne attı.

Siyah-beyazlıların golleri 18. dakikada Ernest Muçi ve 67. dakikada Muleka’dan geldi.

Arnavut futbolcu Muçi, bu golle siyah-beyazlılarda 3. kez gol sevinci yaşamış oldu. Ligde 9 maçta top koşturan Muçi, daha önce İstanbulspor ve Antalyaspor ağlarını da sarsmıştı.

Türkiye Kupası’nda ise çeyrek final aşamasında Konyaspor’a karşı forma giyen başarılı futbolcu, skor üretemedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI