Beşiktaşlı yönetici Fenerbahçe'ye hayran kalmış!

Beşiktaşlı yönetici derbi maçta yaşananlar için Fenerbahçe'ye çok özel teşekkür etti.

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi protokol tribünü yerine Siyah-beyazlı taraftarlara ayrılan bölümde seyretti. Dün gece sahada oynanan oyun ve skor her iki tarafı da memnun etmese de geçmiş yıllarda yaşanan gerginliklerin ve olayların olmaması özellikle Beşiktaş cephesi tarafından çok olumlu görüldü ve ‘özlenen tablo buydu’ şeklinde değerlendirildi.

Siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman uzun bir aradan sonra 12 yönetici arkadaşı ile beraber Ülker Stadı’nda yerini alırken başkan Orman, karşılaşmayı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yan yana seyretti. Siyah beyazlı yöneticiler de Fenerbahçe’nin protokol tribününde kendilerine gösterilen misafirperverlikten son derece memnun kaldıklarını belirterek, 2’nci devre Vodafone Park’ta oynanacak mücadelede aynı konukseverliği sergileyeceklerini ifade ettiler.

Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu: Özlenen tablo buydu

Fikret Orman ile beraber maça giden 12 yöneticiden 11’i maçı protokol tribününden seyrederken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise karşılaşmayı kız kardeşi ile birlikte siyah beyazlı taraftarların arasında deplasman tribününden seyretmeyi tercih etti. Demirören Haber Ajansı’na (DHA) karşılaşmayla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Mahmutyazıcıoğlu, geçmiş yılların aksine deplasman tribününde de çok önemli değişimlerin olduğunu ifade etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI