Beşiktaşlı Yönetici Galatasaraylı Sporcuya Saldırdı

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan basketbol maçı sonrası tatsız bir olay yaşandı.

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan basketbol maçı sonrası tatsız bir olay yaşandı. 

ING Basketbol Ligi 10. hafta mücadelesinde Galatasaray-Beşiktaş derbisine tanık oldu. Oldukça çekişmeli geçen mücadelenin son 8 dakikasında Beşiktaşlı basketbolcu Rondae Jefersson ile Galatasaraylı Göksenin Köksal arasınada itişme yaşandı. Hakemler bu itişmenin ardından Jeffersson'u oyundan diskalifiye etti. Bu dakikadan sonra oyunda üstünlüğünü artıran Galatasaray karşılaşmayı 90-73 kazandı. 

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına konuşan Dün gece oyundan atıldığı pozisyon hakkında Rondae Jefferson, ”Oyundan atılma kararı konusunda şikayetçi değilim ancak oyun durduktan sonra o benim kişisel alanıma girmeseydi böyle bir şey yaşanmayacaktı. Hakemler eğer işinizi doğru yapacaksanız, tamamıyla yapın. Söyleyeceklerim bu kadar” dedi. 

Galatasaray Kaptanı Göksenin Köksal ise, "Bu sahaya, Avrupa’nın en büyük taraftarının önüne gelip, o yabancı oyuncuların kendini bilmez hareketlerini yapınca bir yerde durmaları gerekiyordu. O dakikada taraftarımızı arkamıza aldık ve kaptan olarak yapmam gerekeni yaptım. Çok da güzel oldu" ifadesini kullandı. 

Maçın ardından yine gerginlik 

Mücadelenin ardından gerginlik devam etti. Soyunma odasından çıkan Göksenin Köksal, Beşiktaşlı yönetici Umut şenol'a "Uzun süredir yüzüme bakıyorsunuz. Bir şey mi ardı?" sorusunu yöneltti. Bakışlarını sürdüren Şenol ise tecrübeli oyuncuya, "Sana bakmıyorum, gözüm dalmış" dedi. Bu diyaloğun ardından eşiyle birlikte arabaya binen Göksenin'e doğru yönelen Umut Şenol'un Galatasaray Kaptanının arabasına saldırmak istedi ancak Beşiktaşlı basketbolcular Beşiktaşlı yöneticiyi engelledi. Göksenin Köksal, "Ben o kişinin Beşiktaş'ı temsil ettiğini bilmiyordum. Yüzüme karşı konuşamadı, arkamdan bir şeyler yapmaya çalışmış. Beşiktaşlı yöneticiden ettiği özür bekliyorum. Benimle görüşme istiyorsa ben gerekirse Akatlar'a gelirim" diye konuştu. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI