Beşiktaşlı yöneticiden şok açıklama: Şampiyon olmazsak daha iyi!

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi'nin sağ kolu olarak bilinen siyah-beyazlı kulübün Genel Müdür Yardımcısı Cenk Sümer, Twitter'da katıldığı sohbet odasında yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurdu. İşte detaylar... (BJK Haber)

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi'nin sağ kolu olarak bilinen siyah-beyazlı kulübün Genel Müdür Yardımcısı Cenk Sümer, Twitter'da katıldığı sohbet odasında yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurdu. 

Beşiktaş'ın başarılı bir başkan ve yönetici kadrosu tarafından yönetildiğini belirten Sümer, "Türkiye'de başarı için şampiyonluk kıstas alınıyor. Gerçeği söylemek gerekirse şampiyon olamasak daha iyi olur. Gelecek sezon sezonu daha erken açar ve başarıya daha kolay odaklarız" ifadesini kullandı. 

Beşiktaşlı taraftarlar, Sümer'in bu açıklamalarına büyük tepki gösterdi. Bazı taraftar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, Cenk Sümer'in yayına alkollü olarak katıldığını iddia ettiler.  



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI