''Beşiktaşlı yöneticiler beni dolandırdı!''

Beşiktaş Esport Kadın LoL takımı eski kaptanı ‘Wolf’ lakaplı Nicole Solvmose sosyal medya hesabından çarpıcı paylaşım yaptı.

Beşiktaş’ın Nicole Solvmose: Beşiktaşlı yöneticiler beni ve arkadaşlarımı dolandırdı  

Beşiktaş Esport eski kadın LoL takımı kaptanı ‘Wolf’ lakaplı Nicole Solvmose, kulübün kendisi ve arkadaşlarına önemli miktarda borcu olduğunu belirtti. 

Beşiktaş’ın, eski kaptanına ne kadar borcu var? Nicole Solvmose nasıl bir açıklama yaptı?

Wolf, Beşiktaş ile ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Wolf, konuyla ilgili detaylı konuştu.

Beşiktaşlı yöneticiler  beni ve takımımı 40 bin Euro dolandırdı

‘Beşiktaş beni ve takımımı 40 bin Euro dolandırdı’ diyen Wolf, sosyal medya hesabından, konuyla ilgili detaylı bir açıklama yayınlayarak süreci buradan anlattı.

Ödemeler uzun süre yapılmadı
Uzunca bir süre ödemelerin yapılmadığını belirten sporcu, kendisine yetkililer tarafından içinde bulundukları durumun anlatılarak buna gerekçe oluşturulduğunu aktardı.

Wolf: ”Para geldiğinde öncelik vereceklerdi ama ödeme yapılmadı”
Wolf, “Kendilerinden aldığım yüzlerce telefon aramasıyla hep ertelendim. Para geldiğinde benim takımımın öncelikli olacağı anlatıldı ancak; ödeme yapılmadı” dedi.

“Yeteri kadar sabır gösterdik”
Ayrıca Wolf, “Beşiktaş’ın şimdi bana ve takımıma 40 bin Euro borcu var. Biz onlara yeteri kadar sabır gösterdik. Paramızın ödeneceğine dair herhangi bir açık emare görünmüyor, üzgünüm” yorumunda bulundu.

Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamıştı
Beşiktaş Esports kadın takımı geçtiğimiz yıl Avrupa’da şampiyonluk yaşadı. Beşiktaş League of Legends takımı finalde S2V’yi 2-1 ile geçerek Women’s Esports League şampiyonu olmayı başarmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI