Beşiktaşlılardan İstek Parça

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi havasına girdi. Beşiktaşlıların istek parçası Vodafone Park'ta Şampiyonlar Ligi müziği...

Süper Lig’de 29. haftayı galibiyetle kapatan Beşiktaş’ın, sıralamada ilk 4’te yer alan takımların puan kaybı yaşamasıyla  Şampiyonlar Ligi için umutlarını daha da arttı. Devler ligi  potasının sadece 3 puan gerisinde bulunan Beşiktaş, kalan 5 maçtan 15 puan çıkarıp hedefine ulaşmak istiyor

Pandemi tedbirleri sebebiyle verilen ara sonrasında Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapamayan Beşiktaş, Antalyaspor’a 2-1 kaybetmişti. Bu mücadele sonrasında önce Denizlispor’u 5-1, ardından da Konyaspor’u 3-0’lık skorlarla deviren Kara Kartal, gözünü Şampiyonlar Ligi’ne dikti. Galibiyetle geçen 29. haftada ilk 4 sıradaki takımların tamamının puan kaybetmesi sonrasında Devler Ligi potasıyla bitime 5 maç kala sadece 3 puan kalan Beşiktaş, yeni dönemde Vodafone Park’ta Devler Ligi müziğini çaldırmak istiyor!

Sürpriz Üstüne Sürpriz

Lider Başakşehir’in 4. sıradaki Galatasaray’la 1-1 berabere kalması, ikinci Trabzonspor’un lig sonuncusu Ankaragücü karşısından 1-1’lik sonuçla ayrılması ve 3. Sivasspor’un da düşme hattındaki Kayserispor’a 2-0 yenilmesi sonrasında haftanın kazananı Beşiktaş oldu. Kalan 5 haftadan 15 puan çıkarmanın hesaplarını yapan Sergen yalçın ve ekibi; Kayserispor, Kasımpaşa, Yeni Malatya, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği karşılaşmalarını kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

Herşey Şampiyonlar Ligi İçin 

Trabzonspor’un sezonu ilk 2 sırada tamamlaması halinde gelecek sezondaki Avrupa’dan men cezası sebebiyle lig üçüncüsü, Devler Ligi’ne ön elemeyle gidecek. Yaşadığı ekonomik sorunları, Şampiyonlar Ligi'nden gelecek büyük gelirle telafi etme imkanı doğanSiyah-Beyazlılar, eline geçen bu fırsatı sonuna kadar zorlamak istiyor. Son 2 maçın formda ismi Burak Yılmaz başta olmak üzere tüm takım, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde olacaklarına inanıyor.

Geri Sayım 

Ligde 30. haftada lider Başakşehir, cumartesi günü son 11 maçtır kaybetmeyen Antalyaspor’a konuk olurken ikinci Trabzonspor, ise pazar günü 4. sıradaki Galatasaray’a konuk olacak. Son 2 mücadelede 5 puan bırakan Sivasspor ise son 6 maçtan 5 galibiyet çıkaran  Kasımpaşa deplasmanına çıkacak. Bu hafta üst sıralarda puan kayıpları yaşanması halinde Beşiktaş’ın pazartesi günü 3.’lük koltuğuna geçme ihtimali bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI