Beşiktaşlıları Heyecanlandıran Gelişme

Beşiktaş Kulübü'nde flaş gelişmeler yaşanıyor.

Kartalhaber.com özel haberi... 

Fikret Orman sonrası, “Güçlü başkan, güçlü Beşiktaş” sloganı ile kongre üyelerinin teveccühünü kazanan Ahmet Nur Çebi’nin beklentileri karşılayamaması, son günlerde camia içerisinde en fazla konuşulan konuların başında geliyor.Pandemi sonrası, önce Karius, ardından da Victor Ruiz’in ödeme sıkıntıları nedeni ile Siyah-Beyazlı takımla yollarını ayırması şaşkınlık yaratmıştı. Futbol çevrelerinde Elneny, Vida ve Boateng’in de her an ayrılabileceği yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

KAMPANYA SIKINTISI

#BırakmamSeni kampanyasının da kısa sürede dip yapması camiada moralleri bozan bir diğer unsur oldu. Başkan Çebi’nin akşam yemeklerinde yakın çevresine dert yandığı ve bazı yöneticilerle devam etmek istemediği belirtiliyor. Kaos ortamını fırsat bilen bazı eski başkan ve yöneticilerin ve durumdan görev çıkaran bazı isimlerin seçim için tekrar zemin yokladığı bugünlerde, heyecan verici bir gelişme kulislere bomba gibi düştü…

BEŞİKTAŞ'TA YENİ OLUŞUM 

Alanında uzman ve deneyimli bir grup akademisyen, profesyonel ve iş adamı kongre üyesi  bir araya gelerek Beşiktaş’ı içinde bulunduğu finansal ve yönetimsel krizden çıkarmak üzere bir oluşuma start verdiği konuşuluyor. Uzun süredir avrupadaki spor klüplerinin sportif - idari yapılanma ve finansal yapılarını analiz eden ekibin, Beşiktaş’a uyarlamak üzere plan ve projeler üzerinde çalıştığı ve yakında camiaya umut olabilecek bu projelerini tanıtmayı amaçladığı belirtiliyor. 

Beşiktaş kurumsal kimliği ve hafızasına hakim , yetkin kişilerden oluşan ve Beşiktaş’a yeni bir bakış , yeni bir başlangıç getirmek isteyen bu genç ve dinamik oluşum daha şimdiden camianın bindirilmiş kıtalarına sıkışmamış , özgür, bağımsız ve kendini ifade etmek isteyen camianın dinamiklerine umut olmaya başladılar. Beşiktaş'ın önde gelen işadamlarınin ve Siyah-Beyazlı takımın unutulmaz futbolculmarının da bu oluşumda yer alacağı sızan bilgiler arasında... 

GELİŞMELER KARTALHABER.COM'DA... 

'Almayın' demiyoruz, 'Çalmayın' diyoruz... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI