Beşiktaş'san Hakemi De Yeneceksin!

Beşiktaş4ın unutulmaz futbolcusu Vedat Okyar yıllar önceki sözü, son Fenerbahçe maçında kulaklarda çınladı; ''Beşiktaş'san rakibini de hakemi de yeneceksin...''

Beşiktaş, Fenerbahçe galibiyetinin keyfini yaşarken derbinin hakemi Tugay Kaan Mumanoğlu'na tepkiler çığ gibi büyüyor. Beşiktaş cephesinde genel görüş "galibiyet hakeme rağmen kazanıldı o yüzden çok daha değerli" şeklinde...

Beşiktaş kazanan taraf olmasına rağmen Fenerbahçe derbisi hakemine büyük tepki gösterdi… Siyah-Beyazlıların eski kaptanı İbrahim Toraman, “Beşiktaş, Kadıköy’de 15 yıldır kazanamıyor diyorlar, kazanmak için sadece rakibi değil hakemleride yenmek gerekiyor! Mucizeler yaratmalısınız. Bugün Beşiktaş mucizeler yaptı! Tebrikler Beşiktaş” mesajını gönderdi.

Eski hakemlerden Ahmet Çakar da "MHK dün gece babasının açıklamaları nedeniyle derbi hakemini değiştirmeyi düşündü. Gece 02:00'de MHK, değiştirelim dedi. Federasyon üyeleri ve MHK görüştü. Hatta 'Hastalanmış olsun' diye bir yola başvurdular ama yediremeyiz dediler” iddiasını gündeme getirdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI