Beşiktaş'ta 1 transfer, 5 ayrılık

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan Beşiktaş son günlerde gösterdiği performansla taraftarından tam not aldı. Siyah-Beyazlılar ligdeki son 5 maçında hiç mağlubiyet almazken 13 puan toplamayı başardı. Öte yandan ara transfer çalışmalarına da şimdiden hız veren Avcı ve ekibi yeni yönetim ile transfer çalışmalarına hız verdi. Takıma katılacak isimlerin yanında birçok isimle de yollarını ayırmayı planlayan Kartal'da liste kabarık. İşte Beşiktaş'ın transfer gündemi.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda bir çok oyuncuyu takibe alan siyah-beyazlılar, ilk olarak santrfor transferine yoğunlaşmış durumda.

Son haftalardaki yükselişini sürdürmek isteyen Beşiktaş Ocak tranfer dönemi için harekete geçildi.

Kartal'da santrafor mevkii için gündeme gelen isimlerin başında da Viktoria Plzen'de forma giyen Michael Krmencik geliyor.

26 yaşındaki tecrübeli oyuncu son 5 sezondur Çekya ekibinde görev yapıyor. Bu sezon 21 resmi karşılaşmada görev yapan 1.91 boyundaki forvet Krmencik, rakip fileleri 12 kez havalandırmayı başardı.

AVCI DA SICAK YAKLAŞIYOR
Krmencik'in bu performansı siyah-beyazlıların dikkatini çekerken, Beşiktaş scout ekibi de Çek golcüyü izleme kararı aldı.

Bugüne kadar birçok milli maçı da takip eden siyah-beyazlılar, yarın akşam Euro 2020 elemelerinde oynanacak ve F.Bahçeli Vedat Muriqi'nin kadrodan çıkarıldığı Çekya- Kosova karşılaşmasında Krmencik'i izleyecek.

Teknik direktör Avcı'nın ön tarafta top tutması, top alması, indirmesi ve takımı önde tutması özelliklerine sahip Krmencik'e sıcak baktığı ifade edildi.

Çek forvet Krmencik, Victoria Plzen formasıyla bugüne kadar toplam 120 resmi karşılaşmada görev yaptı.

26 yaşındaki forvet bu periyotta rakip fileleri 60 kez havalandırırken, 16 da asist yaptı ve toplamda 76 gole direkt olarak katkıda bulundu.

Çek oyucu Michael Krmencik 2018-19 sezonunda ağır bir sakatlık geçirmişti. Diz dış bağ yırtığı sakatlığı yaşayan 26 yaşındaki oyuncu 29 resmi karşılaşmada forma giyememişti.

Michael Krmencik, Çekya A Milli takımında bugüne kadar 22 kez forma giydi. Tecrübeli oyuncu maçlarda 8 gol atmayı başardı.

OCAK'TA 5 YOLCU!
Öte yandan kadro maliyetinden kurtulmak isteyen yönetim rotayı belirledi. Beşiktaş'ta performansları beğenilmeyen 5 futbolcuyla yollar Ocak ayında ayrılacak.

Kadrosunda hali hazırda 13 yabancı olan Beşiktaş'ın 1 yabancı oyuncu alma hakkı daha var. Teknik direktör Abdullah Avcı da devre arasında 2-3 oyuncu daha transfer edilmesini istiyor.

Beşiktaş'ta yol haritası belirlendi. Yönetim bir yandan Ocak ayında yapılacak transferleri planlarken diğer taraftan gönderilecek isimleri belirlemeye çalışıyor.

Siyah beyazlı ekipte performanslarından memnun olunmayan Lens, Roco, Orkan, Oğuzhan ve Muhayer'le yolların ayrılması planlanıyor.

Bu ayrılıklar gerçekleşirse Beşiktaş'ta yabancı oyuncu için yer açılacak, o boşluğa da 18 yaşını dolduran Ajdin Hasic eklenecek.

TORUNOĞULLARI DEVREDE
Ancak Lens ve Oğuzhan gibi isimlerin yıllık ücretlerinin yüksek olması yönetimi düşündürüyor. Futboldan sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'nın bir çıkış yolu aradığı öğrenildi.

Bu oyuncularla ligin 2. yarısında yola devam edilmeyeceği gelen bilgiler arasında


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI