Beşiktaş'ta 2. FEDA dönemi

Beşiktaş’ta yönetim, devre arasında ve sezon sonunda ikinci bir ‘FEDA’ dönemi başlatmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş’ta yönetim, devre arasında ve sezon sonunda ikinci bir ‘FEDA’ dönemi başlatmaya hazırlanıyor. Son üç sezonda Avrupa Kupaları’nda elde edilen başarılar sonrasında oluşturulan kadronun hem maaş hem de yaş ortalamasının yüksek olmasından dolayı yönetim, takımda gençleştirme operasyonuna başlıyor.

Beşiktaş’ta yıldızlarla vedalaşılacak

Skorer’de yer alan habere göre sezon başında takımı gençleştirmek için Güven Yalçın, Dorukhan Töküz, Umut Nayir gibi isimleri kadroya dahil eden Siyah-beyazlı yönetim, devre arasında da yeni gençleri kadroya katmaya hazırlanıyor. Ayrıca Beşiktaş yönetiminin mevcut kadroda yer alan Vagner Love, Atiba, Quaresma, Caner, Gökhan Gönül, Pepe, Babel, Tolga Zengin ve Adriano’ya alternatif oyuncular arayacak. Yine yönetimin yüksek maaşlı oyunculardan bazıları ile devre arasında yollarını ayıracak. Yıldız oyunculara teklif gelmesi halinde ise bunlar değerlendirilmeye alınacak. Beşiktaş yönetiminin FEDA dönemindeki yaş ve maaş ortalamasını yakalamaya çalışacağı da ifade edildi. Önümüzdeki 5 seneyi götürebilecek bir kadro planlamasının içine girecek olan yönetim, yaş ortalamasını her sezon 30’un altında tutmaya çalışacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI