Beşiktaş'ta 3 İmza Birden

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, açıklamalarda bulundu

Beşiktaşlı yönetici Kocadağ, Vida, Larin ve Güven Yalçın'ın sözleşmelerini Ocak ayı öncesinde uzatmak istediklerini söyledi.

'Milli ara çok iyi oldu'

Ligin milli aradan önceki 8 haftalık periyodunda kadrodaki sakatlar ve eksikleri Sabah Gazetesi'ne değerlendiren Emre Kocadağ, ''Süreci en iyi şekilde geçirmek için gayret ettik. Milli ara, toparlanmamız için iyi bir fırsat oldu. Önümüzde çok kritik sınavlar var. 3 hafta içinde Şampiyonlar Ligi maçları ve derbiler oynayacağız. Bu karşılaşmalarda en iyi sonuçları alacağımıza inanıyorum'' dedi.

'Şampiyonluk için en güçlü aday biziz'

Geçtiğimiz sezonu 2 kupa ile tamamlayan Beşiktaş'ın bu sezon da şampiyonluk için en güçlü aday olduğunu hatırlatan Kocadağ, ''Eksiklerimizin çok olduğu süreçte bazen istediklerimizi yapamamış, beklenmedik sonuçlar almış olabiliriz ama takımımız her zaman mücadelesini ortaya koydu. Şimdi sakatlığı bulunan oyuncularımız döndü. Onların da katkısıyla hem istediğimiz sonuçları almaya devam edeceğiz hem de ortaya çok daha iyi bir oyun çıkacak. Son sezonun şampiyonu olarak bu sezonun da şampiyonluk için en güçlü aday biziz. Kadro ve oyun kalitemiz bunu fazlasıyla gösteriyor" şeklinde konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI