Beşiktaş'ta 4 gün izin

Beşiktaş’ta teknik direktör Guti, Siyah-Beyazlı futbolculara milli maçlar nedeniyle futbolculara 4 günlük izin verdi.

Beşiktaş’ta teknik direktör Guti, Siyah-Beyazlı futbolculara milli maçlar nedeniyle futbolculara 4 günlük izin verdi. Pazartesi gününden beri Ümraniye’de milli futbolculardan yoksun çalışan Siyah-beyazlı ekipte futbolcular, bu sabah yapılan çalışmanın ardında izne çıktı.

Beşiktaş, salı günü toplanacak

A Milli Takım’ın başında Arnavutluk ve Kosava maçlarına çıkacak Şenol Güneş’in yer almadığı idmanı yardımcı antrenörler yaptırdı. İdmana milli takımlarda olan; Dorukhan Toköz, Burak Yılmaz, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Gönül, Adem Ljajic, Atiba Hutchinson, Cyle Larin, Domagoj Vida, Gary Medel, Shinji Kagawa, Muhayer Oktay, Erdem Seçgin, Erdoğan Kaya, Doğukan Özkan, Rıdvan Yılmaz ve Oğuzhan Akgün katılmadı. Bugünkü çalışmanın ardından futbolculara 4 gün izin verdi. Siyah-beyazlı oyuncular, 26 Mart Salı günü yapacakları çalışma ile hazırlıklarına tekrar başlayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI