Beşiktaş'ta 4 ismin bileti kesildi

Beşiktaş'ta operasyon sezon sonunda operasyon var.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 3.'lük yarışını yakından ilgilendiren maçta Trabzonspor'la karşılaşacak Beşiktaş'ta sezon sonunda Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın başına geçecek olan Şenol Güneş'in yerine teknik direktör arayışları sürüyor. Siyah beyazlılar gelecek sezonun kadrosunu kurmak adına çalışmalarını da sürdürüyor. Bu doğrultuda Beşiktaş yönetimi 4 oyuncuyla yolları ayırma kararı aldı. 2 ismin transferi için ise girişimler başladı.

BeIN Sports'un haberine göre Tolga Zengin, Gökhan Töre, Adriano ve Mustafa Pektemek Beşiktaş'ta son günlerini geçiriyor. Siyah beyazlı yönetim, sözleşmeleri ay sonunda sona erecek oyuncularla masaya oturmama kararı aldı.

Öte yandan Kanadalı orta saha Atiba için de karar aşamasına gelindi. Başkan Fikret Orman ve yönetimin deneyimli oyuncu ile yola devam etmeyi planladığı öğrenildi.

Kadrosunu güçlendirmek için de çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta hedef Bursaspor'un 23 yaşındaki savunma oyuncusu Umut Meraş. Bu sezon yeşil beyazlı ekiple 26 maçta forma giyen Umut, bu maçlarda 2 gol attı. Beşiktaş'ın bir diğer hedefi ise Demir Grup Sivasspor'un 24 yaşındaki yıldızı Emre Kılınç. Ligin önde gelen yerli oyuncuları arasında yer alan Emre bu sezon takımıyla çıktığı 32 maçta 7 gol atıp 6 asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI