Vincenzo Italiano, Beşiktaş'ta 7 oyuncunun performansını yetersiz buldu ve yolların ayrılması gündemde.
Beşiktaş, yeni sezon kadro planlaması çerçevesinde önemli değişiklikler yapmayı planlıyor. Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun, bazı futbolcuların performansını yeterli görmediği ve bu isimlerle yolların ayrılabileceği ifade ediliyor.
İtalyan teknik adamın gözünden düşen oyuncular arasında Uduokhai, Mustafa Hekimoğlu, Kartal Kayra Yılmaz, Yasin Özcan, Ndidi, Amir Hadziahmetovic ve Milot Rashica yer alıyor. Yönetimin, bu futbolcularla ilgili gelen teklifleri değerlendirmeye alacağı belirtiliyor.
Teknik direktör Italiano'nun kadroda düşünmediği bir diğer isim Emmanuel Agbadou için de takım arayışlarına girdiği öğrenildi. Özellikle Suudi Arabistan kulüpleriyle görüşmelerin yapıldığı aktarıldı. Beşiktaş'ın, Agbadou için Katar temsilcisi Al-Sadd'a da bir teklif sunduğu ve yanıt beklediği bildiriliyor.
Siyah-Beyazlı kulübün yöneticileri, transfer döneminin sonuna yaklaşırken, kadroda yer almayan oyuncularla yollarını ayırarak yabancı kontenjanını ve maaş bütçesini rahatlatmayı hedeflediği ifade ediliyor.
EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR youtube kanalımıza abone olun