Beşiktaş'ta Aboubakar Kararı

Süper Lig'in 5. haftasını maç yapmadan BAY geçen Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, gelecek haftalar için stratejisini belirledi.

Süper Lig'in 5. haftasını maç yapmadan BAY geçen Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, gelecek haftalar için stratejisini belirledi. Genç teknik patron, forvet hattında Aboubakar ve Larin için özel bir sistem üretti. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Denizlispor maçında farklı bir sistem deneyecek. Sergen yalçın, antrenmanlarda çift forvet üzerinde çalışmalar yapıyor. 

Aboubakar ve Cyle Larin'in birlikte oynadıklarında takımın hücum gücünü artırdığını gözlemleyen Yalçın'ın Denizlispor mücadelesinde de bu sistemi uygulaması bekleniyor. 

Takvim'in haberine göre, Bernand Mensah'ın yokluğu ve Adem Ljajic'in formsuzluğu nedeniyle Sergen Yalçın'ın 10 numara hattındaki problemi çözmek için oyun formasyonunda değişiklik yapmayı düşündüğü gelen bilgiler arasında.

ABOUBAKAR FORMDA 

Beşiktaş'ın yeni transferi Aboubakar idmanlarda gösterdiği performansla gelecek adına umutları daha da artırdı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI