Beşiktaş'ta Adem Ljajic yok

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesi Adem Ljajic şoku yaşanıyor...

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesi Adem Ljajic şoku yaşanıyor... Trabzonspor karşılaşması öncesi yüksek ateş ve bademcik enfeksiyonu nedeniyle antrenmanlara çıkamayan Sırp yıldız, Trabzonspor maçının kadrosuna alınmadı.

Son dakika haberi: Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş, Adem Ljajic'ten gelen haberle sarsıldı. Yıldız futbolcu, yüksek ateş ve bademcik enfeksiyonu nedeniyle antrenmanlara çıkamamıştı.

Serum tedavisi gören ve bu hafta takımla çalışamayan Adem Ljajic, Trabzonspor maçının kadrosunda yer almadı. Bu sezon boyunca ortaya koyduğu performansla bir türlü beklentileri karşılayamayan Adem Ljajic, Çaykur Rizespor maçına ilk 11’de başlamış ancak ikinci yarıda oyundan alınmıştı. Ljajic, Başakşehir mücadelesinde ise tercih edilmemişti.

Teknik patron Sergen Yalçın'ın Ljajic'in yerine yeni transfer Kevin-Prince Boateng’e forma vermesi bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI