Beşiktaş'ta Adem Ljajic Zirvesi

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi...

Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapamayan Beşiktaş’ta, kötü gidişe çözüm arayan teknik direktör Sergen Yalçın, Adem Ljajic'le özel olarak ilgileniyor

Sezona istediği gibi başlayamayan Beşiktaş’ta, saha içerisinde çıkış yolları aranıyor. Süper Lig’in 5. haftasını ‘BAY’ geçen siyah-beyazlı takım, önümüzdeki hafta pazartesi günü Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçta bazı oyuncuların kadroda yer alamayacak olması teknik heyeti endişelendiriyor. 

Gana Milli Takımı’ndan döndükten sonra Kovid-19 testi pozitif çıkan Bernard Mensah, ve sakatlığı  süren Kevin N’Koudou Denizlispor deplasmanında forma giyemeyecek. Yeni transferlerden Rachid Ghezzal’ın ise durumu belli değil. Tedavisi devam eden Cezayirli futbolcunun oynayıp oynayamayacağı berkaç gün içinde netleşecek.

"Performansını yukarı çekme zamanı"

Teknik ekip Denizlispor’un detaylı analizini yaparken, maçın kilidini orta sahanın açacağını düşünüyor. Sergen Yalçın, Atiba, Josef De Souza, Dorukhan, Oğuzhan ve Adem Ljajic arasında seçim yapacak. Ljajic ile yakından ilgilenen tecrübeli çalıştırıcının henüz istenilen seviyeye çıkamayan 29 yaşındaki oyuncuyla özel olarak görüştüğü ve kritik deplasmana hazırladığı belirtildi.

Oyuncusuna, mevcut potansiyelini bildiğini ve bunu ortaya çıkarması gerektiğini söyleyen Sergen Yalçın, “Sen bu takım için çok önemli bir isimsin. Yeteneklerini biliyorum. Bir an önce toparlan ve sahadaki yerine dön. Sana güveniyorum. Performansını yukarı çekmenin zamanı geldi” diye konuşarak Ljajic’i motive etmeye çalışıyor.

Yeniler sahne alacak

Beşiktaş’ta, 6. haftada oynanacak Denizlispor maçının hazırlıkları sürerken, teknik direktör Sergen Yalçın, transferin son günlerinde takıma katılan futbolcularla yakından ilgileniyor. Rachid Ghezzal’ın yanı sıra Valentin Rosier de ilk kez resmi bir maçta siyah-beyazlı takımın formasını giyecek. İkilinin idmanlardaki performansı ise göz dolduruyor.

Yeni Şafak

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI