Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi üzüntüsü

Beşiktaş'ta muhalifler Ahmet Nur çebi'yi aday yapamama üzüntüsünü yaşıyor.

Beşiktaş’ta Fikret Orman’ın beşinci kez başkanlığı kazandığı seçimler muhalefette şok etkisi yarattı. 2012’de 4 bin 545 oyun 4 bin 27’sini, bir önceki seçimde ise Serdal Adalı gibi çok güçlü adaya karşı 5 bin 988 geçerli oyun 3 bin 850’sini alarak seçilen Orman, Pazar günü ise geçerli oyların 2 bin 882'sini alırken hiç şans tanınmayan Hürser Tekinoktay ise bin 617 oy aldı.

Fotospor'un haberine göre, Hürser Tekinoktay’ın aldığı oylar sonrasında muhalifler, Ahmet Nur Çebi’yi ikna etmeleri durumunda Orman’ı kesin olarak indireceklerini  konuşmaya başladılar. Çebi’nin aday olması durumunda Orman’dan 300 ila 500 oyun kayacağı, yine bir önceki kongreye göre sandığa gelmeyen bin 500 kişinin yüzde 80-90’ının kongreye gelerek oy kullanacağı iddiasında bulundular.


Ahmet Nur Çebi kimdir? 

1959 Trabzon doğumlu olan Ahmet Nur Çebi, 1978 TED Karabük Kolejinde liseyi bitirerek, 1983 Marmara Üniversitesi Ekonomi Fakültesinden mezun oldu. 

Kaptan Demir Çelik , Çebi Denizcilik, Nur Gemicilik, Çebi Enerji ve Martaş Liman Tesisleri Yönetim Kurulu Başkan ve Kaptan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütmektedir. 
Türkiye Karabük Demir Çelik İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Haddeciler Derneği Başkanlığı yapmıştır. Halen Demir Çelik Üreticiler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak Demir çelik sektörüne hizmet vermektedir. 

Kurulmasında etkin olarak görev aldığı Çebi Derneğine ve Çebi Vakfına Başkanlık yapmıştır. Galata Spor ve Kartal Spor Kulüplerinde başkan ve başkan yardımcılığı görevlerini yürütmüş ve Karabük Spor 'a Yönetim danışmanlığı yapmıştır. 

Bu arada armatörülük ile ilgili büyük bir yatırımlar yaptı. 

Ahmet Nur Çebi , 1986 yılında Berna Çebi ile evlendi.Elgiz Nur (1988) , Mina nur (1993) , Yaşar Kaptan (1995) , adlarında 3 çocuğu vardır. 

Ahmet Nur Çebi , 2012-2018 yılları arasında itibaren Fikret Orman başkanlığında taraftarı olduğu Beşiktaş Jimnastik kulübünde 2. Başkanlık görevini yürüttü.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI