Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic gelişmesi

Süper Lig’de Fenerbahçe ile 27 Nisan Cumartesi günü karşılaşacak olan Beşiktaş, bu önemli maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe Derbisi Öncesi Amir Hadziahmetovic Gelişmesi

Süper Lig’de Fenerbahçe ile 27 Nisan Cumartesi günü karşılaşacak olan Beşiktaş, bu önemli maçın hazırlıklarına devam ediyor. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan sabah antrenmanında teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde kondisyon ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Isınma koşuları ve pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç yapıldı.

Sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Amir Hadziahmetovic, antrenmana katıldı. Devre arasında lisansı dondurulan futbolcu, ısınma çalışmalarının ardından takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi.

Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 17.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayarak tesislerde kampa girecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI