Beşiktaş'ta ayrılık kapıda

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş tarafından dün kadroya alınmayan Tolgay Arslan ile devre arasında yolların ayrılacağı öne sürüldü.

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş tarafından dün kadroya alınmayan Tolgay Arslan ile devre arasında yolların ayrılacağı öne sürüldü. Siyah-beyazlı kulübün geçen yıl sözleşmesini uzattığı yıldız oyuncuya, özellikle Alman ve İtalyan ekiplerinin ilgisi olduğu biliniyordu.

Şikayeti bardağı taşırdı

Siyah-beyazlı kulübün geçtiğimiz günlerde FIFA’lık olmamak için yabancı oyuncuların paralarını ödediği ve yerli oyunculara da ocak ayında ödeme yapacağı ifade ediliyordu. Ancak Tolgay’a verilen tarihte ödeme gerçekleşmeyince yıldız oyuncunun kulübü TFF’ye şikayet ettiği öne sürüldü. Yönetiminde Sivaspor maçında teknik heyetle görüşerek bu oyuncunun oynatılmamasını istediği ileri sürüldü ve Tolgay Sivasspor maçının kadrosundan çıkarıldı.

Tolgay Arslan’ı isteyen kulüp

Sabah gazetesinde yer alan habere göre taraflar arasında yaşanan bu problemlerden dolayı iplerin koptuğu ve oyuncunun kendisini isteyen Stuttgart ile pazarlıklara başladığı ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI