Beşiktaş'ta Burak Gören sesleri

Basketbolda kabus gibi bir sezonu geride bıarakan Beşiktaş'ta Yönetim, yeni sezon için kolları sıvadı.

Basketbolda kabus gibi bir sezonu geride bırakan Beşiktaş'ta Yönetim, yeni sezon için kolları sıvadı. 

Güçlü bir kadro ile gelecek sezona girmeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi teknik kadro seçimi için çalışmalarını sürdürüyor. 

Siyah-Beyazlı kulübün yöneticileri geçtiğimiz sezon kısıtlı kadrosuna rağmen Aliağa Petkim'de başarılı sonuçlara imza atan genç teknik adam Burak Gören'le görüşmelere başladı. Gören'le yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve başarılı teknik adamın önümüzdeki hafta resmi sözleşemeye imza atabileceği kaydedildi. 

Beşiktaş'ı ipten almıştı 

Geçtiğimiz hafta biten ligde Beşiktaş, son evinde Onvo Büyükçekmece'yi farklı yenerek ligde kalmayı başarmıştı. 

13 Mayıs Cumartesi günü oynanan Bahçeşehir Koleji maçından yenik ayrılmıştı. Aynı saatte başlayan Aliağa Petkim-Gaziantep maçının son 20 saniyesine deplasman ekibi 2 sayıyla önde girmişti. Burak Gören'in başında bulunduğu Aliağa Petkim, bir iddiası olmamasına rağmen Beşiktaş'ın yenilgi haberinin duyulmasının ardından maça asılmıştı. İzmir ekibi, son saniye Gaziantep'i mağlup etmiş ve beşiktaş'ın ligde tutunmasını sağlamıştı. 

Beşiktaş kongre üyesi olan Burak Gören'in babası Gazeteci Metin Gören, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın yakın dostlarından biri olarak biliniyordu. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI