Beşiktaş'ta 'Can' Sıkıntısı

Beşiktaşlı bazı yönetim kurulu üyeleri eski menajer Can Çobanoğlu'nun kulüp içinde yöneticilerden bile daha çok yetkili belirterek isyan etme noktasına geldiği iddia edildi.

Beşiktaşlı bazı yönetim kurulu üyeleri eski menajer Can Çobanoğlu'nun kulüp içinde yöneticilerden bile daha çok yetkili olduğunu belirterek isyan etme noktasına geldiği iddia edildi. Galatasaray kongre üyesi Çobanoğlu'nun kulüp adına düzenlenen bir etkinliği organize ettiği vurgulayan bazı yöneticilerin bu durumdan oldukça rahatsız olduğu sızan bilgiler arasında. 

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin kulüpten daha çok Nişantaşı'nda bir kafede yapılan görüşmelerde Can Çobanoğlu, eski yöneticilerle birlikte birçok karar aldığı vurgulandı. 

Kulübün CEO'sunun yönetim tarzından rahatsız olan ve yönetimde Adnan Dalgakıran-Mesut Urgancılar kavgasına prim tanımak istemeyen Başkan Çebi'nin kulübü dışarıdan yönetme kararı aldığı ve birçok kararı Nişantaşı'ndaki bu kafede aldığı iddialar arasında yer alıyor. 

Çebi, Mayıs ayında yönetici kadrosunu değiştirmek isterken yöneticilerle olan ilişkilerini azalttığı ve akrabası olduğu iddia edilen Can Çobanoğlu'na daha geniş yetkiler ve görevler vermeye hazırlandığı kaydedildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI