Beşiktaş'ta Caner Erkin sürprizi

Beşiktaş, Caner Erkin ile görüşmelere başladı. İşte detaylar... (BJK Haber)

Caner Erkin, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te geçirdiği 2 sezonun ardından kulüp ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Tecrübeli sol bekin transfer olacağı yeni takım ise belli oldu. Beşiktaş, Caner Erkin ile görüşmelere başladı.

Şenol Güneş ile görüştü

Caner Erkin, Valerien Ismael'in ardından Beşiktaş'ta teknik direktörlüğe gelen Şenol Güneş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Siyah-Beyazlı takımda ikinci dönemine başlayan Güneş, Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşadığı eski öğrencisini yanında görmek istedi.

Yönetim girişimlere başladı

Şenol Güneş ile Caner Erkin'in yaptığı görüşmenin ardından Beşiktaş yönetimi harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, 34 yaşındaki futbolcuyu ara transfer döneminde 6 aylığına kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Caner Erkin'in kariyeri

Futbola Manisaspor altyapısında başlayan 4 Ekim 1988 doğumlu Caner Erkin, CSKA Moskova, Galatasaray, Fenerbahçe, Inter, Beşiktaş ve Fatih Karagümrük formaları giydi. Kariyeri boyunca 548 resmi müsabakaya çıkan 34 yaşındaki sol bek 37 gol, 115 asist kaydetti. Caner 148 maçta sarı kart görürken, 4 maçta ikinci sarıdan, 5 maçta ise direkt kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Caner Erkin'in bu sezonki performansı

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'e beklenenin altında başlayan Fatih Karagümrük, 13 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Dünya Kupası arasına 15. sırada giren Karagümrük'ün tecrübeli savunmacısı Caner Erkin, bu sezon 12 maçta süre aldı. Rakip fileleri havalandıramayan Caner, 6 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi, 2 maçta ise sarı kart gördü.

Asist kralı

Bu sezon Karagümrük'te gol paslarıyla dikkat çeken Caner Erkin, yaptığı 6 assist ile Spor Toto Süper Lig'in Asist Krallığı listesinde ilk sırayı aldı.

Caner Erkin'in Beşiktaş performansı

Ağustos 2016'da Beşiktaş'a imza atan Caner Erkin, Siyah-Beyazlı kulüpte 4 sezon forma giydi. Caner, Beşiktaş ile çıktığı 122 maçta 6 gol, 31 asist kaydetti, 2016/17 sezonunda yaşanan şampiyonlukta ise büyük pay sahibi oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI