Beşiktaş'ta Demba Ba Sesleri

Beşiktaş, Demba Ba'yı yeniden transfer etmek için kolları sıvadı.

Beşiktaş’ta taraftarın sevgilisi konumundaki Demba Ba’nın sezon sonunda yeniden transferinin gündeme geldiği öğrenildi. Senegalli oyuncu, devre arasında uzun süre Siyah-beyazlı ekibin gündeminde yer almış fakat kendisi ile sözleşme imzalanmayınca Göztepe ile anlaşmıştı.

Demba Ba performansı ile parmak ısırttı

Uzun bir sakatlık sürecinden dolayı Beşiktaşlı bazı yöneticilerin istememesi üzerine Göztepe ile anlaşan golcü oyuncu, şu ana kadar forma giydiği 7 maçta 5 gollük bir katkı sağladı. Bazı yöneticilerin muhalefeti nedeniyle Ba’nın yerine kadroya dahil edilen Cyle Larin şu ana kadar resmi maçlarda henüz forma giymezken Vagner Love ise Beşiktaş forması giydiği 10 maçta sadece üç gollük bir katkı sağlayabildi.

Demba Ba sezon sonu için tekrar gündemde

Golcü futbolcunun Göztepe’deki performansını tekrar takibe alan Siyah-beyazlı yöneticilerin devre arasında kadrolarına dahil etmedikleri golcü oyuncuyu gelecek yıl için tekrar kadrolarına katma planları yaptığı ifade edildi.

Demba Ba: Şampiyonluk yarışında Beşiktaş’ın avantajlı olduğunu düşünüyorum

Golcü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Süper Lig yarışı hakkıda bir soruya ise “Gerçekten çok çetin bir yarış var ama Beşiktaş’ın avantajlı olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi çok çetin geçecek” şeklinde cevap vermişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI