Beşiktaş'ta Durmak Yok, Transfere Devam

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş, Salih Uçan'ın Trabzonspor'la anlaştığı iddiasının ardından gözünü Suat Serdar'a çevirdi.

Salih Uçan’ın Trabzonspor’la anlaştığı iddialırının ardından orta sahaya takviye aramaya devam eden Beşiktaş, Suat Serdar’dan haber bekliyor. Schalke’nin küme düşmesiyle beraber yönetime Bundesliga 2’de oynamak istemediğini söyleyen Suat Serdar’ın Süper Lig’den birkaç takımla görüşmeler yaptığı iddia edildi. Aslında Galatasaraylı olan ve sarı-kırmızılı formayı giymeyi isteyen Suat’ın engeli ise Şampiyonlar Ligi ve Galatasaray’daki kaos ortamı.

Genç futbolcunun ağabeyi Mükerrem Serdar ile görüşen Emre Kocadağ, “Suat’a Şampiyonlar Ligi’ni vaadediyoruz. Hem de kendisini bekletmeyeceğiz. Sözleşmesi hazır” ifadesini kullandı. Teknik direktör Sergen Yalçın da, birebir konuştuğu genç oyuncuya, “Şampiyonlar Ligi’nde oynayarak yeniden Alman Milli Takımı’na dönebilirsin. Dünya Kupasına ancak böyle gidebilirsin” dedi.

Sergen Yalçın’ın hedefi Suat Serdar’ı Josef de Souza ile birlikte orta sahada forma vermek.

Galatasaray Teknik direktörü Fatih Terim’e, “sizinle çalışmak istiyorum” demesine rağmen Suat Serdar’ı hayal kırıklığına uğratan ise Galatasaray’dan kimsenin kendisiyle ya da Schalke yönetimiyle temas kurmaması oldu.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI