Beşiktaş'ta Fernandes Bombası

Manuel Fernandes'in bu yıl Lokomotiv Moskova'da sergilediği başarılı perfomormansın ardından eski takımı Beşiktaş'a haber gönderdiği iddia edildi.

Manuel Fernandes'in bu yıl Lokomotiv Moskova'da sergilediği başarılı perfomormansın ardından eski takımı Beşiktaş'a haber gönderdiği iddia edildi.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Rusya Premier Lig takımlarından Lokomotiv Moskova'ya transfer olan Manuel Fernandes, bu sezon takımının şampiyonluğunda büyük rol oynadı. Sergilediği başarılı performansın ardından Portekiz Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosuna da çağrılan yıldız futbolcu, transfer döneminde Beşiktaş'a haber gönderdi. 

Futbol Arena' nın haberine göre, Lokomotiv Moskova'da bir yıl daha sözleşmesi bulunan Fernandes, son olarak menajerinin yönetimle yeni sözleşme konusunda görüştüğünü fakat henüz bir anlaşma olduğunu söylerken, diğer taraftan Beşiktaş ile de iletişime geçti. Portekizli futbolcu, "Çok değiştim. Evlendim. Hatalarımdan ders çıkardım. Beşiktaş'a dönmek istiyorum" diyerek siyaz-beyazlı yönetime haber yolladı. 

Beşiktaş yönetimi ise Anderson Talisca'nın ayrılmasından dolayı 10 numara pozisyonu için transfer çalışmalarını sürdürürken, Fernandes'ten gelen haber konusunda acele etmeme kararı aldı. Siyah-beyazlı yöneticiler Portekizli futbolcunun talebini değerlendirecek. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI