Beşiktaş'ta Flaş Balotelli Kararı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Süper Lig'in. 10. haftasında Fenerbahçe deplasmanına çıkacak Beşiktaş, bir yandan bu maç için hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da ara transfer sezonunda kadroya dahil edilecek isimler operasyona başlıyor. 

Beşiktaş transfer komitesi Türkiye'den ve dünyadan birçok isimle temaslarına başlarken, teknik direktör Sergen Yalçın ve Başkan Ahmet Nur Çebi arasında büyük anlaşmazlılar yaşanılan Balotelli ile ilgili karar verildi. 

TRANSFER OPERASYONU BAŞLIYOR

Fotomaç'ın haberine göre, Beşiktaş kulübü, İtalyan golcü Balotelli için son kararını verdi. Buna göre Kara Kartal, kısa süre içerisinde Mario Balotelli için resmi girişimleri başlatma kararı aldı.

TRANSFERDE RAKİP ÇOK
Şu anda herhangi bir kulüple resmi sözleşme imzalamayan Balotelli'nin talibin çok olduğu ifade edilirken, Nice, Marsilya, Barnsley, Vasco da Gama ve Watford takımlarının da Balo'nun peşinde olduğu kaydedildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI