Beşiktaş'ta flaş Masuaku kararı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, West Ham United'dan kiraladığı sol bek oyuncu Arthur Masuaku'nun bonservisini alacak. İşte detaylar...





ABONE OL

Okuma süresi: 2dk

Ankaragücü ve Medipol Başakşehir maçlarını kazanarak yeniden çıkışa geçen Beşiktaş, sezon başında West Ham United'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Arthur Masuaku ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...



Fanatik'te yer alan habere göre; bu sezon zirve yarışından uzak kalan Siyah-Beyazlılar'da gelecek sezonun çalışmaları şimdiden başladı. Kadroda dev bir operasyona gidecek olan Beşiktaş'ta yıldız oyuncunun durumu belirsizliğini koruyordu. Teknik heyet şimdi ise kararını verdi.



Masuaku’nun bonservisi alınacak

Sezon başında Kara Kartal’ın İngiltere Premier Lig ekibi West Ham’dan kiralık olarak kadrosuna kazandırdığı Arthur Masuaku, iyi bir başlangıç yapamamıştı. İstikrarsız bir görüntü çizmesi sebebiyle Dünya Kupası öncesinde gönderilme kararı verilen ve son şans olarak çıktığı ara kampta kendisini toparlayan Demokratik Kongolu sol bek, büyük bir gelişim kaydetti. Takıma adapte olan ve yükselen form grafiğinin ardından ilk 11’in değişilmez ismi haline gelen Masuaku’nun bonservisi alınacak.


İlgini Çekebilir

Galatasaray divanında 14 Mayıs göndermesi

HABERE GİT


Kulübede tutmayı bile göze almışlardı

Kara Kartal’da 22 maça çıkan tecrübeli futbolcu, West Ham’la yapılan özel sözleşme gereği 3 karşılaşmaya daha çıkarsa sayı 25’e ulaşacak ve zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek.



Birkaç ay önce bu opsiyonu kullanmamak için oyuncuyu kulübede tutmayı bile göze alan Siyah-Beyazlılar, Masuaku’nun yükselişi sonrasında bu bedeli ödeme kararı aldı.



2026'ya kadar sözleşme

Kara Kartal, Masuaku’nun bonservisini almasıyla birlikte oyuncuyla da imzalanacak anlaşmanın detayları belli oldu. Kulüp, deneyimli isimle 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Ayrılığın eşiğinden 2026’ya uzanan hikayede Masuaku, sezon başına 1.3 milyon Euro kazanacak.

Futbol kariyerine Beşiktaş'ta devam etmeye karar veren Masuaku, son olarak etkili görüntüsünü Başakşehir karşılaşmasında attığı golle taçlandırmıştı.

Bu sezonki performansı

Arthur Masuaku, bu sezon siyah-beyazlı takım ile çıktığı 23 maçta 2 gol ve 3 asist kaydetti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI