Beşiktaş'ta Forma Rezaleti

Kartal Yuvası mağazalarında Beşiktaş formasının olmaması taraftarların büyük tepkisini çekiyor.

Kartalhaber özel haberi... 

Yeni sezon açıldı, yeni transferler imza attı ama Beşiktaş formaları piyasada bulunamıyor. Kartal Yuvası mağazalarında Beşiktaş formasının olmaması taraftarların büyük tepkisini çekiyor. Özellikle ülkelerinden tatil için gelen Beşiktaşlı gurbetçi taraftarlar büyük hayal kırıklığı yaşıyorlar. 

Beşiktaşlı yöneticiler yaklaşık 1 aydan bu yana Adides firmasının Beşiktaş'a ürün vermediğinden şikayet etti. Müşterilerin şikayetlerini dile getirdiği Kartal Yuvası çalışanları, "Karagümrük maçının olduğu gün bir miktar forma geldi ama o formalar da maç günü kapış kapış satıldı. O günden bu yana Adidas firması sevkiyatı kesti. Taraftarlar haklı tepki gösteriyor ama bizim de yapacak bir şeyimiz yok" serzenişinde bulundu. 

Sadece forma değil 

Kartal Yuvası mağazalarında formaların yanısıra diğer lisanslı ürünlerde ürün bulunamama sıkıntısı göze çarpıyor. Özellikle taraftarların çok tercih ettiği tişörtlerde reyonlarda bulunamıyor. Kartal Yuvası mağazalarında sadece kadınlara yönelik yapılan formalarda sıkıntı yaşanmıyor. 

Korsan Yok Satıyor 

Kartal Yuvası mağazalarında forma olmaması nedeniyle korsan Beşiktaş ürünleri zam gördü. Lisanslı ürünlerin bulunamaması üzerine Beşiktaş'ın taklit formaları fiyatı 90 TL.'ye yükseldi. 

Beşiktaşlı yöneticiler yaşanan sıkıntının nedeni olarak Adidas firmasının mal göndermemesini gösteriyor. Adidas firması yetkilileri ise Beşiktaş Yönetimi'nin uzun süreden bu yana yapılan anlaşmaya uymamasından dolayı sıkıntıların yaşandığını vurguladı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI