Beşiktaş'ta gizli Başkan Yıldırım Demirören

Beşiktaş Yönetiminde Yıldırım Demirören'e yakın isimler en önemli pozisyonlarda koşullandı.

Kartalhaber özel haberi... 

Beşiktaş Yönetiminde Yıldırım Demirören'e yakın isimler en önemli pozisyonlarda koşullandı. Yaşanan son gelişmelerin ardından Beşiktaş kulislerinde Yıldırım Demirören'in beşiktaş'ın gizli başkanı olduğu belirtildi. 

Görev bölümünde Demirören'in kontenjanından yönetici olan Serdal Adalı, Doğan Küçümemre ve Melih Aydoğdu futbolun başına geçti 

Beşiktaş’ta yapılan yönetim kurulu toplantısında futbolun yeni patronunun Serdal Adalı olması kararı verildi. Geçen yıl devre arasında özellikle takımdan ayrılan oyuncularla görüşmeler yapan Adalı, eşinin rahatsızlığının tamamen geçmesinden sonra yeni dönemde de daha aktif rol alacak.

Görev bölümü yapıldı

Yeni dönemde iş planlamasını tamamen futbol takımına göre yapacak olan Orman, bu konuda Avcı ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi Yönetimden Serdal Adalı ile birlikte futbolla yakından ilgilenecek olan Orman, bu konuda görev dağılımı da yaptı. Altyapıyı yönetimden Doğan Küçükemre’ye veren Fikret Orman, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nden sorumlu yöneticiliğe ise Melih Aydoğdu’yu getirdi.

Serdal Adalı’ya geniş yetkiler verildi

Serdal Adalı ile birlikte futbol takımını yakından takip edecek olan Başkan Fikret Orman, futbolla ilgili kritik konuları da kendisi kamuoyu ile paylaşacak. Adalı’yı transfer ve futbolun bütçesi gibi konularda yetkilendiren Orman’ın, Abdullah Avcı’ya ise “Yönetim kurulu olarak sonuna kadar arkandayız. Karşılaşabileceğin her türlü zorluğu elbirliğiyle aşacağız” dediği öğrenildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI