Beşiktaş'ta gözler transferde

Beşiktaş geçen sezondan beri gündemine gelen Rafael'i bu kez bitirmek istiyor.

Beşiktaş geçen sezondan beri gündemine gelen Rafael'i bu kez bitirmek istiyor. Tecrübeli savunma oyuncusu için ilk teklif yapılacak. Lyon'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Rafael için devre arası şartlar zorlanacak. Star oyuncuyu Güneş de çok istiyor.

Siyah- Beyazlı yönetim daha önce de birkaç kez gündeme gelen Brezilyalı sağ bek için Lyon'un kapısını yeniden çalmaya hazırlanıyor.

28 yaşındaki oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda biteceği için yönetim işi devre arasında bitirmek istiyor.

FİKRET ORMAN DEVREYE GİRECEK

Başkan Fikret Orman'ın Marcelo'nun transferi sırasında Lyon'la kurulan iyi ilişkileri kullanarak bu transferi sonuçlandırması bekleniyor. Rafael'in de Beşiktaş'a gelmeye çok sıcak baktığı öğrenildi

DÜŞÜK BİR RAKAM ÖDENECEK

Gökhan Gönül'ün sık sık sakatlanması nedeniyle forvet ve sağ bek transferini ön plana alan yönetimin sözleşmesi sezon sonunda biteceği için Rafael'i düşük bir rakamla transfer etmek istediği ortaya çıktı.

LYON'DA 4. SEZONUNU YAŞIYOR

Bu sezon Lyon'da 4. sezonunu geçiren Rafael bu sezon 14 resmi karşılaşmanın 11'inde ilk 11'de forma giydi.

Brezilyalı futbolcu Fransız kulübünde 4 sezonda 113 resmi maçta oynarken 2 gol kaydetti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI