Beşiktaş'ta herkes golcü

Beşiktaş artık gol yollarında sıkıntı çekmiyor.

Avrupa’nın en büyük 10 ligi baz alınarak yapılan değerlendirmede Beşiktaş, 17 futbolcuyla gol bulan Borussia Dortmund’un ardından ikinci sıraya yerleşti. Siyah-beyazlı ekipte rakip kaleye şut atan oyuncu sayısı ise 24 oldu

Sabah Gazetesi'nden Taner Karaman'ın haberine göre, Süper Lig'in ikinci yarısında oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan toplayıp, zirve yarışında umutlanan Beşiktaş, gollerin futbolculara dağılımı ile de dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı ekip, geride kalan 22 haftada 3'ü rakiplerin kendi kalesine attığı goller olmak üzere 42 kez ağları sarsarken 16 farklı isim 39 gol bulmayı başardı. Kartal, bu istatistiği ile Avrupa'nın en büyük 10 ligi baz alınarak yapılan değerlendirmede ikinci sırada yer aldı. 180 takım arasında 17 farklı futbolcusu golle buluşan Bundesliga temsilcisi Borussia Dortmund birinci sıranın sahibi. 15 oyuncuyla 39 gol atan Galatasaray ise 4. durumda.

ADEM LJAJİC'TEN 35 ŞUT
En skorer ismi 5 golle Mustafa Pektemek olan Beşiktaş, 3 kez ile Süper Lig'in en az penaltı kullanan takımı olarak da ön plana çıktı. Adem Ljajic, üç kez fileleri sarsarken bunun 2'sini penaltıdan kaydetti. Ricardo Quaresma'nın da 2 golünün 1'i penaltıdan geldi. Öte yandan şut atan oyuncu sayısı da Kara Kartal'ın bir başka zenginliği olarak göze çarptı. 24 farklı isim şut denemesinde bulunurken bu alanda Ljajic 35 kez ile 1. sıraya kuruldu. Sırp 10 numarayı 25 şut ile Ricardo Quaresma takip etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI