Beşiktaş'ta İç Transferde Neler Oluyor?

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş, iç transferde üç isimle masaya oturdu. Yönetim Güven Yalçın’a yıllığı 4 milyon TL’den 4 yıllık sözleşme sunarken genç futbolcunun teklife olumlu yaklaştığı öğrenildi. Yıllık 1.6 milyon Euro alan Larin yıllık 100 bin Euro zammı kabul edemeyeceğini bildirirken, 3.5 milyon Euro maaşı olan Vida da 1.5 milyon Euro’luk yeni teklife çok şaşırdığını belirtti.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Beşiktaş ’ta yönetim iç Transfer çalışmaları için şimdiden düğmeye bastı ve sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncularla masaya oturdu. Siyah beyazlı kulübün Genel Menajeri Ceyhun Kazancı ilk önce genç golcü Güven Yalçın ile masaya oturdu.

Yönetim adına genç golcüyle pazarlıkları yürüten Kazancı, bu sezon genel olarak yedekten gelerek hamle oyuncusu olarak takıma katkı sağlayan Güven’e yıllığı 4 milyon TL’den olmak üzere 4 yıllık sözleşme önerdi. Genç yıldız da Beşiktaş’ı çok sevdiğini ve kariyerini uzun yıllar burada sürdürmek istediğini belirterek olumlu bir yaklaşım sergiledi.

İKİ İSİMLE GÖRÜŞMELER ÇIKMAZDA Cyle Larin ve Domagoj Vida ile yürütülen görüşmeler ise Güven’le yapılan kadar iyi geçmedi. Çifte kupalı geçen sezonun yıldızlarından olan bu sezon ise istikrarsız bir görüntü çizen Kanadalı futbolcuya 1.7 milyon Euro önerildi. Larin ise halihazırda 1.6 milyon Euro aldığını, 100 bin Euro’luk zammı yeterli bulmadığını ve konuyu menajeriyle görüşeceğini dile getirdi.

Yıllık 3.5 milyon Euro alan ve yüksek maliyeti nedeniyle yönetimin elinde tutmaya çok hevesli olmadığı Domagoj Vida’ya ise ilerleyen yaşı da gereği bu kez yıllık 1.5 milyon Euro önerildi.

ÖNCE EKONOMİ 

Dinamo Kiev’den 2017-18 sezonunun devre arasında alınan Vida tam dört yıldır siyah beyazlı formayı terletiyor. Yönetim daha önce Vida’ya “Eğer kulüp bulursan gitmen için sana kolaylık sağlarız” dese de Hırvat yıldız kalmayı tercih etmişti. İç transfer çalışmalarını bir ay içinde tamamlamak istediklerini belirten Genel Menajer Ceyhun Kazancı, “Kadromuzdaki her bir futbolcu bizim için değerli. Biz arkadaşlarımıza tekliflerimizi yaptık, bunu yaparken de ekonomik dengeleri korumaya çalış tık, bunu mecburuz. Şimdi kendilerinden kesin yanıt bekliyoruz” dedi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI